Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Alla i personalen på Åkershem är lysande stjärnor

Trots mycket annorlunda förutsättningar för alla måste en stor eloge ges till personalen på Åkershem, Oasen avdelning 7. Covid-19 har gjort att merparten av de boende har ryckts bort – sorgligt och i vissa fall lite för tidigt.

Personalen stod på benen och gick till jobbet så länge de bara kunde. Vissa kom tillbaka fortare än andra. Sjukdomen slår olika.

Under åren har personalen gjort ett fantastiskt arbete. De har skapat förutsättningar för att de boende skulle ha det mycket bra. Personalen är lyhörd och flexibel, de ger mer av sig själva än man kan begära. Ena dagen kunde några få manikyr som på salong, några andra togs på fotbollsmatch på Vallen.

Det har varit 50-tals tema, julfirande med anhöriga, konserter med delar av Mando Diao, tipspromenad, bowlingturneringar. och äppelpallning. Busiga, roliga och uppskattade upptåg!

Alla i personalen är lysande stjärnor, sen finns det en som dessutom är en gigantisk oslipad diamant. Trots att det inte gick att få ett sedvanligt avsked på grund av corona vill vi framföra vårt stora tack till hela personalen.

Värmen och omtanken och er stolthet över vad ni gör är fantastisk. Fortsätt så!

Mycket tacksamma fd anhöriga

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare