Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: A-traktorer tvingar medtrafikanter till farliga omkörningar

Politiker oavsett partitillhörighet måste nu förena sig i en gemensam samhällsviktig fråga. Nämligen kampen mot att stoppa pandemin av a-traktorer och liknande fordon längs våra vägar.

Det kan ju inte vara meningen att vi för våra gemensamma skattepengar bygger nya effektiva vägar i nollvisionens anda och samtidigt låter allt fler fordon med en maxhastighet på 30 km trafikera desamma.

Ökningen av antalet fordon är enorm och skapar stora problem på vägarna i form av stoppklossar och trafikfarliga omkörningar. Denna problembild kan ingen bilist ha undgått.

Enda sättet att få till en förändring är via lagstiftning och där är hoppet att någon av våra folkvalda politiker vågar ta ställning. Vilket parti eller vilken politiker blir först med att driva frågan om att förbjuda a-traktorer och liknande fordon från att trafikera samhällets asfalterade vägar?

Min röst lär ni få.

Bilist som tappat tålamodet

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare