Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: 2–9 nu skäms man som Morabo!

Som hockeyälskare sedan 1950-talet har jag följt Mora IK genom åren men jag har aldrig förr varit så besviken på detta lag. Jag vet inte vad det är som händer, eller inte händer. Igår fick man kassera in en riktigt pinsam förlust mot Kristianstad, ett lag som liksom Mora ligger i botten av Hockeyallsvenskan och som man i alla fall borde kunna spela jämnt emot.

Efter nio sekunder hade Kristianstad gjort 1-0. En gång var jag med när Allan Färnström, denna fantastiska spelare som borde vara den som fick tröjan upphissad i hallen först av alla, gjorde ett mål direkt från tekningen. Det måste ha varit ännu snabbare.

Att på detta förnedrande sätt förlora med 9–2 är lika illa som om Mora-Nisse skulle komma sist i varenda Vasalopp. 9–2 borta mot detta bottenlag? Tränaren gjorde allt och lyckades själv bli utvisad.

Det vore bättre att Mora hockey lät juniorerna spela säsongen ut och sedan bygga det nya laget på dessa. Märkligt var också att en sparkad målvakt från Mora, Christian Engstrand, nu stod i mål hos Kristianstad och spikade igen sitt mål. Döp om arenan till jumbo-tronen

Sven Lind

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare