Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Efter Sportens avslöjande: Granlos supertalang klar för Falun på dubbellicens

Granlos supertalang Måns Höglin har haft flera SSL-klubbar efter sig.
Nu har Granlo och Falun kommit överens om en dubbellicens för den 18-årige forwarden, precis som Sporten tidigare berättat.
– Vi är naturligtvis glada att Måns skriver på en dubbel licens med oss för resterande del av säsongen, säger Filip Nordkvist i Faluns sportgrupp i ett pressmeddelande.

Annons
Måns Höglin kan spela för både Granlo BK och IBF Falun under resterande del av säsongen.

Under tisdagen kunde Sporten berätta att Granlo BK:s jättetalang Måns Höglin var ett hett villebråd för flera klubbar i Superligan men att han var nära att teckna en dubbellicens med IBF Falun efter att den 18-årige forwarden gjort stora avtryck i Granlotröjan under hösten.

► (+) Granlo BK:s supertalang är på väg från botten mot toppen – närmar sig IBF Falun

Något som nu bekräftats av Falun.

Forwarden, som noterats för 33 poäng på 17 matcher i allsvenskan och 44 poäng på 13 matcher i juniorallsvenskan, kan nu komma att representera Falun under resterande del av säsongen då klubbarna kommit överens om ett avtal om just en dubbellicens.

I första han kommer dock Höglin fortsätta spela matcher med Granlo.

– Vi är naturligtvis glada att Måns skriver på en dubbel licens med oss för resterande del av säsongen. Det är ett bra sätt för oss att lära känna varandra och vi tror att Måns precis som vi får en positiv utveckling av detta. Jag vill även passa på att tacka Granlo BK för ett gott samarbete och en bra dialog kring spelaren och dubbel licensen, säger Filip Nordkivst i Faluns sportgrupp i ett pressmeddelande.

Mer läsning

Annons