Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lovisa Stenberg tillbaka i hårdsatsande IBF Falun: "Fått blodad tand"

IBF Falun fortsätter att förstärka sitt allsvenska damlag med SSL-rutin. Senast in är 23-åriga forwarden Lovisa Stenberg, som är tillbaka i klubben efter att ha fått smak på elitinnebandyn igen efter att ha avslutat den senaste säsongen i Kais Mora.

Annons
Lovisa Stenberg i en SSL-match med säsongen 2014/15. Nu är hon tillbaka i klubben.

Säsongen 2014/15 gjorde Lovisa Stenberg åtta mål i SSL för IBF Faluns damer. Hon lämnade klubben sommaren 2015 för spel i FBC Uppsala, men vände tillbaka till moderklubben och U-laget i division ett efter halva säsongen.

2016/17 blev det spel i Sundborns Goif, där hon gjorde 21 mål på 18 matcher när klubben vann division två. Hon inledde den gångna säsongen i ettan med Sundborn, men lånades i slutet av säsongen ut till Kais Mora för att bredda SSL-lagets trupp.

Nu återvänder hon alltså till IBF Falun.

– Jag har efter att i slutdelen av serien och slutspelet varit utlånad till Kais Mora, fått blodad tand av elitinnebandy igen och ser verkligen fram emot att få dra på den rosa Falutröjan i höst, säger Stenberg i ett inlägg på IBF Faluns Facebook.

Lovisa Stenberg är klubbens fjärde nyförvärv från Kais Mora. Sedan tidigare har Nathalie Engström, Tone Einstulen och Alva Nordmark skrivit på för IBF Falun, som gör en allvarlig satsning på att ta steget upp i SSL nästa vår.

Läs mer: Falun fortsätter att värva från Kais Mora – Alva Nordmark återvänder

Läs mer (+): IBF Falun värvar backduo från Kais Mora – Einstulen återvänder: "Känns rätt i tiden"

Läs mer: Kais Moras glädjebesked – landslagsmålvakten stannar: "Trivs väldigt bra"

Läs mer (+): KAIS Mora förlänger med backklippan

Läs mer: Kais Mora-trio vann JVM-guld: "Det här är riktigt jäkla gött"

Mer läsning

Annons