Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Inget beslut är fattat än om turistbyrån

Annons

Ulf Hansson- Gun Drugge svarade (18/9) på min debattartikel (8/9) som turistbyråns placering och undrade om inte kommunen skulle följa fattade beslut.

Kommunen ska arbeta efter beslut fattade av kommunfullmäktige. Något beslut om turistbyråns framtid är inte fattat än, eller hur Ulf Hansson? Frågan är av sådan dignitet att när ett beslut om turistbyrån ska tas, bör det väl tas av kommunfullmäktige i Hedemora, eller hur Ulf Hansson?

Mina förslag rörande exempelvis ljustavlor och Brunnsjöns camping är investeringar och belastar inte driftsbudgeten. Förslagen om kulturnämnd och museum är förslag som borde utredas. Lyft blicken och tänk nytt!

Vad gäller handikappanpassning borde Drugge-Hansson veta att kommunen är skyldig att handikappanpassa egna lokaler.

Till sist Drugge-Hansson. Om ni hade läst min artikel (8/9) noggrant hade ni kanske avstått från att beskylla mig för att fara med osanning. Det hade varit hederligt av er.

Jan Rindberg Isacsson (V)

kultur- och fritidsnämnden och

omsorgsnämnden