Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ingen framtidstro i kommunen

Ja så var de då dags igen, att känna ilska mot den numera beryktade Smedjebackens kommun. De fanns en tid då många med mig var stolta över denna kommun.

Så är de inte längre. Man väljer att krångla till det för alla i hela kommunen. Var ska man parkera, hur fort får jag åka nu, vilken väg kan jag passera genom "centrum" i dag och så vidare.

Man väljer att riva en gammal fin byggnad som faktiskt Gubbo Skola är. Det kostar kommunen ett par miljoner. Hur kan kommunalrådet Nilsson (S) med fler bestämma något sådant när budgeten kommer att bli stram för 2013. Hur kan han välja att göra en förlust istället för en förtjänst genom en försäljning?

Visst går de att fixa så att förskolan får vara kvar den tid den kommer att ligga kvar i Gubbo med en eventuell köpare till skolan men man vill inte. Det skulle kunna innebära att någon till exempel vill driva en friskola och det skulle då bli ett hot.

De är dags att flytta ifrån Smedjebacken. Här finns ingen framtidstro och ingen respekt för vårt kulturarv. Överlåt skolan till Gubbo by och man sparar ett par miljoner.

As

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare