Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Inge vald till PRO-ordförande

PRO Hagalund Tjärna hade den 20 september medlemsmöte i Hagalundshuset.

Mötet öppnades av ordförande Linda Ljungberg som hälsade alla välkomna och tillkännagav att ett fyllnadsval för ordförandeposten stod på dagordningen.

Inge Johansson valdes till ordförande för PRO Hagalund- Tjärna föreningen. Ett fyllnadsval för en revisorsersättare stod också på agendan, och Marianne Arnberg valdes till detta.

Eternellerna och Hagatrion bjöd på härlig sång och musik, som höjde stämningen bland gästerna.

Ordet lämnades sedan över till ordförande Inge Johansson som introducerade dagens gästtalare, Agneta Barle. Agneta berättade underhållande och med entusiasm om sin nya bok.: "Med hjärtat i Borlänge". och om sin kärlek till bygden.

Kerstin Nauclér från ABF presenterade därefter sitt material inför studieupptakten.

Sedan serverades kaffe och smörgås under lotteridragningen.

Som tack för sitt framträdande fick Agneta Barle ett skohorn, tillverkat av föreningens slöjdgrupp. Kerstin Nauclér fick två trippelskraplotter som tack, och de skickliga skrivtolkarna, Karin Bennhult och Anita Wieweg erhöll också skraplotter.

Inge avslutade möte och hälsade alla välkomna till nästa möte.