Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Inga pengar till ny ishall

Ny ishall på Lugnet som skulle byggas år 2012 är skjuten på framtiden och fortsättningsvis får de ishockeyintresserade fortsätta att andas mögelluft då alla Lugnetinvesteringar ska gå till Skid-VM.

Alla andra investeringar på Lugnet får stå tillbaka trots att fullmäktigeledamöterna i Falun vet att hundratals Falubor är ishockeyspelare och ett fåtal är backhoppare.

Det kanske går att muta de kritiska ishockeyledarna med att de kan få hyra nya administrationslokaler när Skid-VM är över. Den utlovade ishockeyhallen kommer liksom skateboardparken att dras i långbänk och blir säkert inte färdig förrän år 2027.

Tänk vilka maktfullkomliga ledare Falun har där särintressen går före behoven och ekonomiska beslut är baserade på lögner och löften som dras tillbaka när någon beslutsfattare kommer på att alla lånade pengarna behövs för Skid-VM.

Ny hall 2027?

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare