Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Inför kvalserien till Hockeytvåan - Här är lagen som gör upp

Avesta och Orsa är två av lagen som ska slåss om platsen i Hockeytvåan nästa säsong. Nu drar kvalserien igång och det återstår bara några matcher av säsongen.

Orsa gick stort vinnande från Hockeytrean med endast två förluster under säsongen. Förkvalserien stod på tur och även där gjorde Orsa det bra och slutade på andra plats.

Avesta kommer från spel i Hockeytvåan, där man haft det tufft i botten av serien. Bara sex vinster har laget lyckats plocka ihop under grundserien. Med lite vila i bagaget kanske det underlättar under kvalserien.

Sandviken slutade sist i Hockeytvåan och hade bara en trepoängare under hela säsongen och förlorade resten. Hela 317 insläppta blev det under säsongen. Hofors kommer från Hockeytrean Gävleborg, där laget vann sin serie och man vann även förkvalserien, där bara målskillnaden mellan Orsa och Hofors skiljde lagen åt.

Här är lagen som spelar i kvalserien till Hockeytvåan: Avesta BK Orsa IK Sandvikens IK Hofors HC

Kvalserien startar den 1 mars och spelas fram till den 13 mars.