Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Idre Fjäll bjuder in till möte

Det var Staffan Derning och hans projekt Idre Himmelfjäll som för några år sedan inledde det som nu blivit en tradition, fast nu från Idre Fjälls sida. Möten där allmänheten bjuds in för att få träffa styrelsen och företagsledningen. Ikväll, måndag, är det dags för årets möte i Idre.

– I stort sett hela styrelsen kommer att finnas på plats i kulturhuset, liksom företagsledningen, säger VD Jocke Johansson.

– Vi ser det här som en chans att presentera och informera om vad som händer på fjället.

– Vi kommer då att berätta lite om nuläget och kommande investeringar. Ett sådant här möte ger också allmänheten en möjlighet att ställa frågor till oss i ledningsgruppen och styrelsen, fortsätter Jocke.

Under måndagen och tisdagen har Idre Fjäll också styrelsemöte.

– Det som styrelsen kommer att ta ställning till är våra planer på att fortsätta renoveringen av vårt boende. I år renoverar vi tre hus med tolv lägenheter och ambitionen för nästa år är att ytterligare 15-20 lägenheter ska renoveras, berättar Jocke Johansson.

När det gäller sammankopplingen med Himmelfjäll så ligger de planerna kvar för att genomföras under nästa år.

– Vi börjar nu också sälja tomterna vid Dalsliften. I ett första skede kommer vi genom mäklare att sälja sex tomter. Där kommer vi nu att vara tydliga hur husen ska utformas för att passa in i miljön och fungera både sommar- och vintertid, säger Jocke Johansson.