Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Idolvinnaren Tusse möter hemmapubliken – se hela firandet hos oss

Artikel 14 av 17
Idolfinalen 2019
Visa alla artiklar

Idolvinnaren Tusse Chiza kommer hem till Leksand för att tacka för stödet. Vi är på plats och livesänder hela firandet på Torget.

Annons

Här kan du som är prenumerant se firandet direkt från Torget i Leksand

En vecka efter Idolsegern kommer Tusse Chiza hem till Leksand. Tillsammans med topp fyra från tävlingen är han ute på en tackturné över hela landet. Under fredagen stannar de till på Torget i Leksand.

Samtidigt passar Leksands kommun på att uppmärksamma Tällbergsbon. Kommunalrådet Ulrika Liljeberg (C) kommer bland annat att hålla tal och gratulera Tusse på scenen.

Vi är på plats och livesänder hela programmet och alla framträdanden mellan 17.30 och 18.30. Du som är prenumerant kan se sändningen på vår sajt, vi drar igång redan klockan 17.20!

Förutom Tusse uppträder även Freddie Liljegren, Dao Molander Di Ponziano, Gottfrid Krantz och Hampus Israelsson – den sistnämnde från Falun. Efter hyllningen blir det signering med idolerna i en lokal bakom scenen.

Bakom evenemanget står förutom Leksands kommun även DT, Leksands sparbank, Dala Energi, Företagareföreningen FFLIST, Dala Frakt och Leksandsbostäder.