Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

I uppvaknandets tid

Annons

Jordens högsta ledare är i själva verket andligt omogna materialister och de styr vårt samhälle på ungefär samma sätt som det romerska riket styrdes för 2000 år sedan. Dessa maktfullkomliga ledare bryr sig inte det minsta om den lilla människan utan tänker endast på att förstärka sina egna maktpositioner och sina egna förmögenheter.

Vi har en gång trott att samhällets ledare var ansvarsfulla och goda människor som vill folkets bästa, men nu börjar folk vakna upp i en rasande fart och inser att detta inte är sant, för vi lever i uppvaknandets tid där människors medvetande expanderas utanför sina gamla gränser.

Och snart, förhoppningsvis innan året är slut, kommer maktelitens ondsinta planer fram i dagsljuset. Folk kommer då att förstå att det romerska rikets politik existerar även i dag, men att detta har varit dolt för folket. När människor får veta vad jordens ledare har gjort mot folket då kommer det att gå en chockvåg runt hela jorden och därmed kommer ett stort uppvaknande ske för mänskligheten.

Erik Wiklund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare