Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

HVB-HEMSBRÄNDER: Hur mycket ska rasismen få kosta?

Hur mycket ska de behöva kosta vårt samhälle egentligen, dessa individer som livnär sig på våra skattepengar och har en antik människosyn? För vad dessa individer än tror så är den läskigaste typen av människor de som bränner ner boenden för flyktingbarn. Det är ER jag förlorat hoppet om, det är ER jag är rädd för!

Inte för några barn som råkar vara födda i ett annat land. Det är ni som kostar oss alla så onödigt mycket skattepengar att de är skrattretande att ni tror att ni gör samhället en tjänst genom att tända eld på kommunal egendom.

LÄS MER:

Planerat HVB-hem för ensamkommande flyktingbarn i Insjön totalförstördes i brand

Grannarna om branden i Insjön: “Det här är en tragedi för byn”

Var är medkänslan? Var är er bildning? Det här huset var mitt gamla dagis, där jag lärde mig vissla, där jag fick lära mig att broccoli är träd. Det här huset skulle ge nya minnen till andra barn och ungdomar, minnen bortom krig och eld. Varför vill ni dessa barn illa? Varför kan ni inte bara ge dem frid?

DELTA SJÄLV I DEBATTEN!

Jag förstår inte.

Grattis på nationaldagen Sverige! Återigen har några individer bevisat vilka pinsamma invånare som finns i vårt land, invånare vars hjärta och hjärna är kvar någonstans på 40-talet.

Sofia Portström, student som bor i Insjön

Exakt hur branden i det planerade HVB-hemmet i Insjön uppstod står ännu oklart, men enligt brandkåren finns ingen naturlig förklaring. Polisen har inlett en förundersökning om mordbrand.

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel