Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hunden blir rädd av ljud

Annons

Fråga: Min hund blir stressad av ljud från grannen ovanför, som flyttade in i december. Hon har inte vant sig med ljuden utan ligger och darrar, och springer mellan säng och soffa. Hon har även fått små krampanfall ett par gånger under senaste veckorna.

Hur ska jag hjälpa henne? Ljuden kommer ju att alltid finnas där. Förra grannen var borta mycket, men det är normala ljud, som att dom går på golvet, flyttar nån stol etc.

Hon är så stressad av detta att hon även har svårt för att äta, och det kräver energi att skaka/darra så hon har gått ner i vikt också.

Svar: Hej, blir hon så stressad att hon får kramper så skulle jag ta hjälp av veterinär. Det är svårt att säga hur du ska göra så här i ett brev. Men jag tycker absolut att du ska ta kontakt med veterinär och få hjälp med kramperna.
//Inger