Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Hulta" fortsätter

Det blev förlust med 1–0 för Vansbro i säsongens sista match mot Årsunda.
Trots den missade uppflyttningen talar allt för att Thomas "Hulta" Hultqvist fortsätter som tränare även nästa år.
– Som det ser ut nu blir det så, säger han.

Annons

Redan inför den avslutande kvalmatchen mot Årsunda stod det klart att Thomas "Hulta" Hultqvist och hans Vansbro inte hade någon chans att knipa uppflyttningsmatchen till division 3.

Det mesta talar dock för att Hultqvist får en ny chans till avancemang nästa säsong.

– Det verkar som det. Jag har inte pratat med styrelsen, men som det ser ut nu blir det så, bekräftar "Hulta".

I säsongens sista match fick han se sitt lag förlora i en regnig tillställning.

– Inte rättvist. Vi skulle ha gjort minst fem mål, men det gick troll i allting. Det var frilägen, öppet mål spelare som halkade... riktigt bedrövligt så sett.

Matchens enda mål prickade inhoppande Henrik Lingvall Forsberg in för hemmalaget i matchens absoluta slutskede.

– Lite snopet att de får göra mål på sista sparken. Det känns lite surt.

Efter andraplatsen i serien, slutade Vansbro, efter tre spelade matcher, trea i sin kvalgrupp. Kungsgården blev det lag som knep förstaplatsen och behåller därmed sin plats i trean.

– I det stora hela har säsongen sett helt okej ut. Det vi tappar seriesegern på är våra onödiga oavgjorda matcher. Vi har sex stycken där vi leder i fem. I kvalet hade vi allt i egna händer mot Kungsgården, men där räckte vi inte till helt enkelt.

– Riktigt nöjd är jag inte. Det kan man vara om man vinner serien eller går upp. Vi har gjort ett tappert försök i år, men räckte inte riktigt ända fram.