Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hugo och Maya – Kulturskolans stjärnor

Den 13 december var det Handelsbankens stipendieutdelning, där våra stjärnor var Kulturskolans elever, Hugo Östby (också elev på ekonomiprogrammet) och Maya Linder.

Förutom Hugo och Maya, var det en mycket nöjd person till på Grand Hotel Elektra, där stipendierna utdelades, deras lärare Pär Eriksson, som redan i grundskolan upptäckte Hugos och Mayas talang och stöttade deras musikaliska utveckling genom åren.

Några dagar innan fick Hugo också ta emot Erik Svenssons musikstipendium (kyrkomusikern som är välkänd för många Smedjebacksbor):

”Jag är super tacksam över att ta emot både Erik Svenssons musikstipendium och Handelsbankens stipendium. Det ekonomiska stödet är till stor hjälp till kommande projekt som jag planerar och för att kunna utveckla mitt företag Music By Hugo UF. Att få ta emot ett stipendium är verkligen ärofyllt och jag blir motiverad till att jobba hårdare när man vet att det finns människor som tror på mig. Jag kommer att lägga stipendierna i bagaget och fortsätta på min resa mot min dröm,” berättar Hugo.

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med DT Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel