Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Höstloppis fyllde Orrskogen

En hösttradition har loppis på Orrskogen blivit.
– Kanske vi har lite färre bord i år, men här är gott om besökare och försäljningen går bra, konstaterade Dan Ingvarsson, som höll i loppisen.

Annons

Ute öste regnet ner och så mycket annat att göra än att gå på Orrskogens höstloppis, fanns egentligen inte att välja på. Därför var det rejält trångt mellan bilarna utanför Orrskogen och inne bland de 40 borden där allt från urväxta barnkläder, trasmattor och mat fanns att välja mellan.

– Otur med vädret, men förhoppningsvis bryr sig inte besökarna i det, säger Dan Ingvarsson.

– Vi har också kortat ner öppettiden med en timme för att få det hela lite mer effektivt, fortsatte Dan, medan kommersen pågick som bäst.

– Det här är första gången vi är med här på loppisen i Malung och det här är bättre än vad jag hoppats på, säger Tina Berglund som tillsammans med barnen Rasmus och Viktor sålde ur fyndlådor, men framförallt egentappad Enbärsdricka i vackra buteljer med egna etiketter.

– Mjöd, misstänkte en besökare med ett leende.

– Det är kul för det är många som köpt enbärsdrickan, säger Tina, medan sönerna kränger TV-spel och videofilmer.