Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Höstdressyr på Främby

Faluridklubb genomförde sin höstdressyr och årets sista tävling på Främby i helgen.

Falu ridklubb genomförde sin höstdressyr och årets sista tävling på Främby i helgen.

Flest starter blev det på storhäst under söndagen och där vann Malin Göstas, Insjöns RK, den högsta klassen LA:3 på sin häst Cornflakes, på drygt 66 procent. Hon var även placerad tvåa i klassen LA:1 men den vanns av Lotta Broberg från Rommehed på Karib med 67,8 procent.

Dagens högsta procent fick ett annat ekipage från Insjön, i klassen LB:1, där Maria Börsholm red ihop 72,6 procent på Fille de Zack.

På ponnydagen reds fyra klasser från LC:1 till Lagtävlan för ponnyallsvenskan, dock hade högsta klassen bara en startande, men där levererade Felicia Andersson, Falu RS på D-ponnyn Nova ett fint resultat med 70,6 procent. Ekipaget vann även LA:1 klassen för D-ponny. I klassen LB:1 visade Ludvikaryttaren Lisa Backman sin C-ponny Sörbys Xero på ett utmärkt sätt och vann på dagens högsta procent 71,60 procent.

Ponnyklasserna dömdes av Ann-Sophie Annerstedt och storhästklasserna av Maarit Ljung och Christina Hahne.