Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Högre arvoden och hörselkåpor

Jag fick nyligen reda på att mitt barnbarn som går i tredje klass i Säter nu måste ta med egna hörselkåpor till skolan. Detta för att få studiero under lektionerna. Flera av klasskamraterna har valt att göra likadant.

Lärarna fixar tydligen inte att ta tag i de orosmoment som agerar i klassrummet och gör vanlig undervisning möjlig. Detta är helt oacceptabelt! Föräldrarna har varit i kontakt med lärarna som håller med om att miljön i klassrummet är katastrofal.

Rektor har varit inblandad men varför händer inget? Jag läser i tidningen om hur kommunalrådet Abbe Ronsten (S) går ut med förslag på högre arvoden och ipads till de förtroendevalda. Samtidigt ska lärartjänster bort, men visst jobbar kommunen för att bli "Dalarnas bästa skola".

Jag föreslår att Abbe tar med sina förtroendevalda och är med en dag i skolan, gärna då i mitt barnbarns klass, men det kanske är bäst att han gör som eleverna och tar med egna hörselkåpor! Kanske skolan kan sponsra sina elever med hörselkåpor istället för lärplattor?

Fruktansvärt besviken och arg farmor

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare