Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hockey-Sverige behöver LIF!

Först vill jag säga tack för ett jättebra dokument angående Leksands IF i tidningen den 15 september. Läs! För att citera Christer Olsson: Vi lägger bort ”Lirarnas lag” för ett tag. Nu ska vi bli ”arbetarnas lag”.

Eftersom det förstnämnda inte verkar fungera fullt ut så tycker jag att det är ett utmärkt förslag. Det går faktiskt att göra både och, man behöver inte spela gladhockey bara för att man spelar i LIF. Spelar ingen roll hur man vinner, bara man gör det! Det verkar ha gått troll i det här att LIF måste spela som förr i tiden.

Bevisligen funkar inte det längre.

Jag tror att alla supportrar fullständigt skiter i hur LIF spelar, bara vi vinner. Spelar vi som ”Lirarnas lag” så är det en bonus. Och som obotlig optimist så tror jag på laget, faktiskt med hjärnan också. Hoppas verkligen att alla riktiga Leksandsfans gör detsamma!

De behöver det, vi alla hårt beprövade fans behöver det och inte minst, Hockey-Sverige behöver det. Nu kör vi!

Leksing tills jag dör

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare