Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

HipHop EM 2019 – dansare från Mora i Italien

Även i år har M&M Dance Team dansare uttagna till landslaget. I år flög de till Italien och Rimini för att under tiden 16-19 maj representera Sverige på HipHop EM.

Annons

Tävlingsdagarna kommer dansarna att tillbringa i den stora arenan Pala RDS, en arena där det hålls både konserter, sport och andra evenemang.

Dance Team har tolv dansare med i landslaget och för några av dem är det debut medan andra har varit uttagna förut både till EM och VM.

Det är bland barndansarna som vi hittar debutanterna Freya Elden, Maria Aron och Tyra Rowa. Freya Persson Boström-Fors och Agnes Källbäck Alfredsson har tävlat förut i landslagssammanhang.

Dom riktigt rutinerade Landslagsdansarna Johan Mix, Joel Helander, Amanda Stööp och Lova Nylen dansar i vuxenklassen och Saga Persson Boström-Fors, Nathanael Persson och Hugo Rowa Tävlar i juniorklassen. Alla dessa dansare har tävlat för Sverige på både EM och VM tidigare.

I år kommer också Freya Persson Boström-Fors, Tyra och Agnes tävla i Hiphop Crew Battle i gruppen KidsUnit som är en sammansatt grupp av sju dansare från olika dansskolor.

Även de tre juniorerna Saga, Nathanael och Hugo kommer att tävla i HipHop Crew Battle i gruppen CrewUnit som består av sex dansare i från tre olika dansskolor.

Då man måste vara rankad bland de tio bästa i den stil och åldersklass barn, junior eller vuxen som man tävlar i kan också antalet tävlingsdiscipliner vara olika bland dansarna. I från Dance Team är det bland barnen vi hittar dansare som tävlar i flest discipliner hela sex personer.

Det är fantastiskt att så många dansare i från den lilla klubben M&M Dance Team och orten Mora är rankade så högt i dans-sverige att de kommer med i landslaget.

Annons