Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Het Holmström är trygg i kassen

Jens Holmström har fått tillbringa mycket tid i frysboxen i år. Men när han äntligen får spela tinar han upp fort:
– Jag kan bli lite het, men gillar samtidigt när jag har mycket att göra.

Jens Holmström har hittills bara fått stå i Leksandsmålet två gånger denna säsong. Men han är inte den som tjurar över lite speltid – i stället spar han på krutet tills han får komma ut på isen.

– Jag har bestämt mig för att ta det lugnt och inte grubbla så mycket på det. När jag väl står vill jag göra en bra match.

Den attityden har också fallit väl ut. Första gången Holmström stod i kassen i år besegrade de Asplöven stort. Under onsdagskvällen föll även Oskarshamn.

– Det var en rolig match. Jag kan bli lite het, men gillar samtidigt när jag har mycket att göra. Jag är hellre lite för het än inte alls. Men det kan bli lite slarv, som att jag går ut för långt och missar returerna.

Känner du att du får bättre självförtroende efter att ha fått spela i kväll ?

– Inte självförtroende direkt, men jag känner mig trygg i att spela med dem. De är smarta i egen zon och jag har fått höra att de inte tycker att det märks av när vi bytt målvakt. Jag trivs.