Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hemmaförlust för Hedemora mot Enköping

Hedemora förlorade söndagens hemmamatch mot Enköping med 2–3.
– Med lite tur hade vi fått in fler mål, säger Hedemoras tränare Bernie Lynch.

Matchen mot Enköping började jämnt, men i andra tog Enköping ledningen med två mål, ett försprång som Hedemora inte lyckades ta igen.

Hedemoras tränare Bernie Lynch tycker att laget gjorde en bra insats mot ett mycket starkt lag.

– Första perioden spelade vi riktigt, riktigt bra och jämnt. Båda lagen spelade väldigt bra. Vi håller emot mot ett av de bästa anfallsspelen i serien och perioden slutar 0–0.

Men i andra perioden gjorde Enköping två mål inom loppet av cirka två minuter.

– Vi lät dem komma undan och de gjorde två snabba mål. Men egentligen tycker jag att vi dominerade andra perioden. Vårt anfallsspel var toppen. Det är ett ungt lag utan så mycket erfarenhet, men attityden i laget var toppen. Vi har inga stjärnor, men arbetar väldigt bra som ett team.

Enligt Bernie Lynch hade Hedemora många chanser att kontra och komma igen. I tredje perioden gjorde de också två mål och kom nästan ikapp. Men sedan får Enköping in 2–3.

– Vi kontrade en hel del, och med lite tur hade vi fått in några fler mål. Vi hade många chanser att få in den, men lyckades inte, säger Bernie Lynch.

Bland Hedemoras bättre spelare för dagen nämner han målvakten Simon Ericson.

– Han såg till att hålla oss kvar i spelet.