Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Heimer & Company blir Helikopter

Heimer & Company i Falun byter namn till Helikopter Brand Design och nyanställer.

Annons

– Med trettio år på nacken är Heimer & Company i Falun en ikon bland svenska landsortsbyråer. Nu vänder Heimer & Company reklambyrå blad i historieskrivningen och byter namn till Helikopter Brand Design, ett logiskt steg i det allt djupare partnerskapet med reklambyrågruppen från norr.

– Ett välkänt namn är viktigt i reklambranschen, men våra framgångsfaktorer sitter inte i namnet, utan i våra medarbetare, säger Eva Morenius, vd för Heimer & Company.

– Vi är glada över att Heimer & Company nu tar steget och blir en del av Helikopter Brand Design, även till namnet. Nu är vi tre byråer i Helikopter-gruppen, med sammanlagt 25 medarbetare. Tillsammans är vi en attraktiv kommunikationspartner med bredd och spets, säger Mats Långström, vd för Helikopter Piteå.

I takt med att Helikopter Brand Design växer så behövs förstärkningar

– Vi räknar med att den fortsatta satsningen kommer att innebära nyanställningar. Det här är en spännande tid för alla på Helikopter, säger Långström