Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Heimer & Company blir Helikopter

Heimer & Company i Falun byter namn till Helikopter Brand Design och nyanställer.

– Med trettio år på nacken är Heimer & Company i Falun en ikon bland svenska landsortsbyråer. Nu vänder Heimer & Company reklambyrå blad i historieskrivningen och byter namn till Helikopter Brand Design, ett logiskt steg i det allt djupare partnerskapet med reklambyrågruppen från norr.

– Ett välkänt namn är viktigt i reklambranschen, men våra framgångsfaktorer sitter inte i namnet, utan i våra medarbetare, säger Eva Morenius, vd för Heimer & Company.

– Vi är glada över att Heimer & Company nu tar steget och blir en del av Helikopter Brand Design, även till namnet. Nu är vi tre byråer i Helikopter-gruppen, med sammanlagt 25 medarbetare. Tillsammans är vi en attraktiv kommunikationspartner med bredd och spets, säger Mats Långström, vd för Helikopter Piteå.

I takt med att Helikopter Brand Design växer så behövs förstärkningar

– Vi räknar med att den fortsatta satsningen kommer att innebära nyanställningar. Det här är en spännande tid för alla på Helikopter, säger Långström