Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hedenmark prisad vid gala

Veronica Hedenmark från Falun har 50 000 skäl att jubla.
Vid en gala på Grand Hotel i Stockholm blev Hedenmark utsedd till årets bästa kvinnliga entreprenör av Direkthandelns Förening.

VH assistans grundades 1997 av Veronica Hedenmark och har sedan dess ständigt expanderat.

I dag har företaget över 1 000 anställda personliga assistenter och dessutom har ett flertal egna varumärken utvecklats.

För sina framgångar belönades därför Veronica Hedenmark med att utses till årets bästa kvinnliga entreprenör av Direkthandelns Förening.

Förutom äran belönades hon med 50 000 kronor.

Pengarna kommer att gå dels till att hjälpa hemlösa personer i Sverige, och även anordna ett stort barnkalas för barn med funktionshinder, deras syskon och kompisar.

– Barnperspektivet inom personlig assistans är något som ligger mig varmt om hjärtat. Utanförskapet i gruppen är stor, men genom att arbeta med aktiviteter som inkluderar alla, hoppas jag att förståelsen för att alla barn har samma behov ska öka, säger Hedenmnark i ett pressmeddelande.