Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Takida spelar på Daldansen

/
  • Plan Three. Sexmannabandet från Stockholm har sin egen stil, de spelar en sorts modern rock blandat post-grunge och med inslag av såväl elektroniska element som klassiska stråkarrangemang. Under Daldansen spelar de i Hedemora.
  • Coola killar. Halo heter den singeln som hårdrocksgruppen Takida just släppt och i maj väntas den nya plattan komma ut. Den 19 juli spelar de på Daldansen, säkerligen till många Hedemorafans stora glädje

Annons

Daldansens torsdagskväll går i ungdomens tecken. Sex mannabandet Plan Three från Stockholm äntrar under kvällen scenen i Sveaparken och framför sin musik som går i post grunge-stil. Detsamma gör Borlängebandet Kiss and Tell, som varit förband åt Mandi Diao, Sugarplum Fairy och Takida och som också spelat på Peace & Love.

Men det är ändå Takida, som ursprungligen kommer från Ånge, som är det stora dragplåstret. Bandet har i dagarna släppt sin senaste singel, Halo, och under maj kommer ett nytt album.

Arrangörerna räknar med stor publiktillströmning och har stort fokus har satts på säkerheten, 14 ordningsvakter, exklusive de som kommer att finnas i öltältet, kommer att patrullera området från torsdag kväll till och med lördag natt. Allt för att besökare ska känna sig trygga.

Mer läsning

Annons