Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Snöfallet innebar premiär i pulkabacken

/
  • Edvin Bergvind Linder och Adam Westlin på väg nedför kullen i pulkabacken.
  • Eddie Norell, Camilla Löfling och Felix Westlin åker nedför så att snön yr.
  • Hela gänget ställde upp och poserade mellan åken. Camilla Löfling och Peter Westlin bakom Felix Westlin, Eddie Norell, Adam Westlin och Edvin Bergvind Linder.
  • Edvin Bergvind Linder och Adam Westlin tar igen sig en stund efter ännu ett åk nedför pulkabacken.

Ingen större aktivitet i skidspåren, men väl i pulkabacken på Brunnsjöberget.
– Vi brukar vara här flera gånger varje vinter, säger Peter Westlin som hade tagit med sig familjen och barnens kompisar till pulkabacken.

Annons

Den första ordentliga snön har fallit och tidningen tog en tur till Brunnsjöberget för att se om det var någon fart i skidspåren. En och annan åkare susade visserligen förbi, men det verkade vara större aktivitet i pulkabacken.

– Det är givetvis första gången vi är här i år, men vi brukar vara här och åka flera gånger varje vinter. Det är perfekt att det går att tända belysningen. Och när det är pistat så går det väldigt bra att åka, säger Peter Westlin och pustar ut efter en heldag i pulkabacken.

– Ja, vi har nog varit här i två timmar snart. Annars brukar vi ha med oss matsäck och fika här, men det blev det inte i dag, tillägger han.

Barnen knatar glatt uppför backen och kastar sig utför på olika åkdon.

– Jag vill inte åka hem än! utbrister Eddie Norell när Camilla Löfling nämner att det kanske är dags att börja tänka på refrängen och dra sig hemåt.

Ska vi gissa att detta inte blir det enda besöket i pulkabacken för det här gänget?

Mer läsning

Annons