Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Po Tidholm kommer till Dalarna med turnén "Lokalsamtal"

Inför valet 2018 ger sig journalisten och författaren Po Tidholm ut på en riksomfattande turné med "Lokalsamtal", som ska skapa engagemang kring landsbygdsfrågor och regionalpolitik. Ett av stoppet blir Folkets hus i Långshyttan den 23 april.

Annons

Journalisten, författaren och föreläsaren Po Tidholm har över 20 års erfarenhet av landsbygdsfrågan och är mest känd från SVT:s dokumentärserie "Resten av Sverige" (2016). Nu är han aktuell med boken "Läget i landet" (2017) och vårens riksomfattande turné "Lokalsamtal".

Under en kväll samlas medborgare och makthavare i ett rum för att lyssna på varandra och totalt kommer Po Tidholm till tolv orter – bland annat Folkets hus i Långshyttan 23 april.

Syftet med turnén är att skapa engagemang kring landsbygdsfrågor och regionalpolitik valåret 2018.

– Det finns en tydlig idé för det urbana Sverige. Men få talar i dag om visionerna för framtidens liv i Sveriges landsbygder. Jag hoppas att lokalsamtalen kan stimulera det samtalet. Vi måste hitta en ny medelväg, bortom orimliga tillväxtstrategier och bilderna av de bidragsberoendes ödeland, säger Po Tidholm i ett pressmeddelande.

Po Tidholm kommer till Folkets hus i Långshyttan 23 april. Bild: Peter Hoelstad

Mer läsning

Annons