Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Julkonsert i gamla Frälsis lokaler

/
  • Varmt välkomna hälsar Karolina Bergman, Carina Ruth, Robert Olsson och Robert Dahlberg till helgens julkonserter. Musiker är Marianne Gustavsson, piano, (kapellmästare), Johannes Bornlöf, trummor och synth, Henric Hermansson, elgitarr och Robert Dahlberg bas. Gratis biljetter finns att hämta på Bokia.

Under helgen blir det fyra julkonserter i Fräslingsarméns gamla lokaler. Inträdet är gratis men i samband med konserterna görs insamlingar som oavkortat går till Hedemoras Julttomtar och Svenska kyrkans hjälpinsatser inför julen.

Annons

Ännu ett år blir det julkonsert i gamla "Frälsis" på Åsgatan.! Arrangörerna utlovar ett blandat program som förhoppningsvis ska falla många i smaken, det blir stämsång, solon, högtidligt, rockigt, klassiskt, nytt.. Årets huvudsolist är Elice Kax. Övriga sångare är Celina Ingesson, Karolina Bergman, Carina Ruth, Robert Olsson och Robert Dahlberg.

Musiker är Marianne Gustavsson, piano (kapellmästare), Johannes Bornlöf, trummor och synth, Henric Hermansson, elgitarr och Robert Dahlberg på bas. Vi har även i år det stora nöjet att med Hedemoras gitarrguru som gästgitarrist på ett nummer!

För att alla ska ha möjlighet att komma och lyssna och ta med hela familjen är konserten gratis men en frivillig insamling görs som oavkortat går till Hedemora Jultomtar, som delar ut ett bidrag till barn i familjer som har det ekonomiskt svårt, och till Hedemora kyrka som hjälper gamla, ensamstående mammor, arbetslösa och andra behövande genom diakonissa Birgitta Persson.

Tiderna för konserterna är lördag klockan 16.00 och 19.00, söndag klockan 15.00 och 18.00. Gratis biljetter finns att hämta på Bokia.

Mer läsning

Annons