Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hat trick för Nylander

Annons

Michael Nylander stod för tre mål när hans New York Rangers hemma besegrade Atlanta med 7_0 under tisdagens slutspelsmatch.

Nylanders första mål kom 32 sekunder in i matchen och det andra i mitten av den första perioden. Med knappa fem minuter kvar såg Nylander till att slå in den sista spiken i Atlantas kista och fastställde slutresultatet.

Atlantamålet vaktades den här gången inte av Johan Hedberg. I stället var det lagets unga målvakt Kari Lehtonen som kom att släppa in 7 av 35 puckar. Bättre gick det för Henrik Lundqvist i Rangersmålet som motade samtliga 21 skott från Atlanta. Rangers har nu tre vinster och kan därmed avancera till nästa omgång vid en seger under onsdagen.

Mattias Öhlund noterades för ett mål när hans Vancouver besegrade Dallas med 2_1 under tisdagen. Med dryga två minuter kvar av matchen hade Dallas chansen att kvittera, men till lagets och fansens stora förtret konstaterade domarna efter videogranskning att den puck som många trodde gått i mål trots allt stannat utanför mållinjen. Vancouver leder med 3_1 i matcher och behöver därmed en vinst till för att gå till nästa omgång.

TT

Mer läsning

Annons