Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Har du sett Tage?

Jack russelhanen Tage är spårlöst försvunnen efter en söndagspromenad med familjen längs älven mellan Djurmo och Djurås.

Det var vid 15-tiden på söndagseftermiddagen som Ewa Brobäck och hennes sambo var på promenad med familjens två pointrar och dotterns jack russel Tage.

De gick längs älven och Tage var som alltid lös, då han är väldigt noga med att hålla samman flocken. Men den här gången hände något oförklarligt.

Plötsligt var Tage bara försvunnen utan att vare sig pointrarna eller Ewa och hennes sambo hade en aning om vart han tagit vägen.

- Det var ett ögonblicksverk och vi förstår ingenting. Först befarade vi att han gått ner sig i älven, men vi hoppas förstås att han fått syn på en skidåkare och drivit den, säger en förtvivlad Ewa Brobäck.

Tage är en lågställd strävhårig jack russel. Brun och vit till färgen med mycket brunt, och han är väldigt social och trevlig.

Det har i natt varit 15 grader kallt i området och familjen har förgäves sökt sedan Tage försvann. Ewa är ute och letar även nu och vädjar om hjälp att hitta honom.

Har du sett Tage, och har tips som kan hjälpa till i sökandet, ring då Ewa på 070-627 33 01.