Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här är vinnarna i årets Företagsgala i Ludvika

Årets företagsgala på Folkets Hus i Ludvika gick av stapeln under lördagen den 9 maj och bjöd på mingel, prisutdelning, livemusik och en riktig festmåltid.

Årets företagsgala delade ut 6 olika priser, alla med flera nominerade. Gösta Bergström, ordförande för företagarna i Ludvika och sittande i nomineringskommittén för galan beskriver den som en lyckad tillställning.

- Stämningen var kanon, väldigt lyckat. Maten var god, killarna från Ludvika hockey serverade och öppningstalet av ABB:s Thomas Andersson var populärt.

De olika kategorier som galan delade ut pris till var Årets företagare, årets butik, årets kommuntjänsteman, årets prestation, årets nya företag samt årets UF företag. Innan de nominerade väljs ut har kommittén ungefär 20 olika personer och företag som är intressanta för varje enskilt pris.

- Därifrån måste vi ringa in vilka som ska bli nominerade. Det gör vi genom att göra intervjuer med företagen, säger Bengtsson. Som också säger att det inte bara är vinnarna som kan vara stolta över att ha vunnit sitt pris. Även de nominerade företag som inte vunnit får diplom med motiveringstext om varför man blivit nominerad. "Det brukar vara väldigt omtyckt." säger Bergström.

Kvällen fortsatte med underhållning i form av en pianobar men också underhållning från showgruppen Tant Raffa och kvällen avrundades med både pardans och party röj till bandet The Reminders.