Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här är kullorna som söker kärleken i "Bachelor" i höst

Inte mindre än tre kullor är med i höstens säsong av "Bachelor – När leken blev allvar". Melissa Miller känner vi igen sedan tidigare i "Robinson - love edition" medan Anna Fredborg och Svart Karin Karlsson är nya bekantskaper för tv-tittarna.

Annons

Förra hösten kunde tv-tittarna följa Rüya Ugur från Djurås kamp om Bollnäskillen Pär Nilssons gunst i "Bachelor - När leken blev allvar". I höstens omgång av realityserien får vi följa inte mindre än tre kullor som ska försöka lyckas fånga ungkarlen Sebastian Ljungberg, 37 år.

Melissa Miller från Borlänge är en av deltagarna i höstens omgång av

En av dem är Borlängetjejen Melissa Miller som sökte kärleken i "Robinson – Love edition" och nu ger tv-formatet en ny chans för att hitta en partner.

– Det här var helt annorlunda och helt utanför min bekvämlighetszon. Det jag varit med i tidigare har handlat om en tävling i form av fysisk prestation, vilket jag brinner för i mitt privata liv. Nu var det känslor och kärlek vilket är en helt annan femma och obekvämt för mig. Det var en annan sorts utmaning och en stor del i att jag tackade ja, säger Melissa.

Läs mer: Melissa Miller vill se världen

Svart Karin Karlsson från Rättvik är en av deltagarna i höstens omgång av

Om Melissa Miller är en veteran i sammanhanget så är det för två andra tjejer med Dalakoppling en erfarenhet att ställa upp i en realityserie som "Bachelor". Det handlar om Svart Karin Karlsson från Rättvik och Anna Fredborg från Borlänge. Båda två bestämde sig att söka på grund av Sebastian.

– När jag såg reklamfilmen så tyckte jag att han verkade vara en Svart Karin-kille, han kändes så härlig och gillade att vara ute i naturen. Hans leende gjorde att jag kände att om jag inte söker nu så kommer jag att ångra mig i resten av mitt liv, säger Karin och får medhåll från Anna Fredborg:

– Framför allt sökte jag för att jag tyckte Sebastian verkade intressant. Det i kombination med att man blir ett äventyr rikare, säger Anna.

Anna Fredborg från Borlänge är en av deltagarna i höstens omgång av

Under ett antal veckor har alltså 20 tjejer fått bo ihop i en villa på ön Aruba i Västindien. Samtidigt som man ska umgås och komma överens så handlar det i slutändan om att bli den som vinner Sebastians kärlek. En speciell upplevelse medger de men som ändå gick helt ok.

– Jag tror inte jag kunde föreställa mig innan hur det skulle bli, det var en jättespeciell situation men det gick väldigt bra att bo så många tjejer tillsammans med samma syfte, säger Anna.

– Min första tanke var: hur ska det gå? Jag är väldigt enkel av mig och jag tycker att det har gått över förväntan. Vi har respekterat varandra och lyckats hitta en bra balans, jag trodde att det skulle vara värre, säger Karin.

Melissa å sin sida hade en del erfarenheter i att umgås på litet utrymme med okända människor och vilka konflikter det kan ge upphov till. Det var en erfarenhet som var värdefull inför inspelningen av "Bachelor".

– Jag ville inte ha ett drama och hamna i hetluften i "Robinson" men jag gjorde det. Därför var det en utmaning för mig personligen att åka till Aruba och bo med 20 tjejer. Att ta tjuren vid hornen för att få se hur jag klarade det, säger Melissa.

"Bachelor - När leken blev allvar" har säsongspremiär den 4 oktober i Sjuan.

Annons