Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här anländer höggravida Prinsessan Sofia till svägerskans firande

Prinsessan Sofia anlände till sin svägerska Kronprinsessan Victorias födelsedag vid tiotiden, till Slottskyrkan under fredagen den 14 juli. Prinsessan kom med sin man Prins Carl Philip som bar på deras ettåriga son Prins Alexander.

Mer läsning för dig som är prenumerant eller Pluskund:

Här är de bästa utsiktsplatserna i Dalarna – och ett flertal mäktiga vyer i närbelägna län

Många döms men långt ifrån alla betalar – mer om hur skadestånd fungerar

Dina gamla vinylskivor kan vara värda tusenlappar – här är 16 skivor du vill hitta i förrådet

SÅ KÖPER DU PLUS

Här kan du se hela livesändningen

Under morgonen vid niotiden började gästerna ramlar in till Slottskyrkan för en tackelsegudstjänst på Kronprinsessans 40årsdag och klockan tio anlände Prinsessan Sofia tillsammans med sin man Prins Carl Philip och son Prins Alexander.

Prinsessan Sofia kom till firandet höggravid i en elegant rosafärgad klänning med svart broderi på och en matchande svartfärgad hatt med vita detaljer på.

Prinsessan och Prinsen väntas få deras andra barn i september månad. Prins Carl Philip och Prins Alexander var båda stilig uppklädda i kostymer.

Strax efter Prinsessans Sofia, Prins Carl Philips ankomst och lillprinsen, anlände Kungen tillsammans med Drottningen. Kungen var ståtligt uppklädd och Drottning Silvia bar en propert mintgrön dress med en tillhörande hatt.

Tillsist anlände huvudpersonen för dagen, Kronprinsessan Victoria som kom i följe med sin familj, Prins Daniel, Prinsessan Estelle och Prins Oscar. Kronprinsessan bar en vacker vit klänning med ljusrosa blommor på och en tillhörande hatt.

Prinsessan Estelle bar upp en söt vit klänning och ljusrosa rosetter i det flätade håret som matchade sin mammas klänning.

Prins Daniel var uppklädda i en stilig kostym och den lillprinsen Oscar hade på sig en somrig klädsel med ett par vita kortbyxor och en ljusblå skjorta.

Mer läsning:

Grattis Victoria, 40 år

DT-APPEN: Håll dig uppdaterad – ladda hem DT-appen för IPhone och Android här

DD-APPEN: Alltid senaste nytt från dalademokraten.se i vår app för IPhone och Android

AT-APPEN: Alltid senaste nytt från avestatidning.com i vår app för IPhone och Android