Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Handelskammaren startar lunchklubb för unga i näringslivet

Mellansvenska handelskammaren startar lunchklubb för att skapa en mötesplats för unga i näringslivet. Premiär på fredag på Scandic i Borlänge.

– Nätverket är tänkt att vara en win-win-win för deltagaren och företaget man jobbar på och jag vet själv hur svårt det är att komma till en ny ort utan ett kontaktnät, säger regionchef Louise Modigs som berättar att de två första lunchmötena är gratis.

Deltagaren får en naturlig mötesplats för affärskontakter och likaledes ett socialt nätverk, möjlighet att utvecklas, göra sin röst hörd och träffa beslutsfattare och för företaget deltagaren representerar får fler kontaktytor och en röst bland de unga i näringslivet, att synas och bädda för fler affärer, att ge sina anställda ett mervärde och förutsättningar för att leverera och trivas, hoppas Modigs.

– Alla unga i karriären i Dalarna är förstås välkomna att delta, vare sig man kommer från Falun, Borlänge eller andra kommuner. När vi fått igång denna ordentligt så kan vi tänka oss att starta fler lunchklubbar i andra kommuner.

Jag nätverkar själv mycket i olika sammanhang men jag ser sällan den här målgruppen. Jag är även inflyttad för ett antal år sedan och saknade då den här möjligheten att snabbstarta ett regionalt nätverk, både affärsmässigt men även socialt. Vi har lagt upp det så att man kan delta privat eller genom sitt arbete. Vi har redan 16 föranmälda.