Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Han laddar för andlig mässa

Under helgens hälsomässa i Rättvik vill Mustafa Kuyucu förena alla goda krafter som arbetar för kroppens och själens välbefinnande.
– Det är dags att samla arbetet för kropp och själ. Den andliga hjälpen är viktiga för kroppens läkningsprocess.

– Den andliga hjälpen, att göra något för själen, att fylla på med energi är ett viktigt komplement till läkarens arbete. När energifälten fylls på, vi får livskraft och glädje stöder det även kroppens funktioner.

Mustafa Kuyucu som tillsammans med Maud Arnesson sedan cirka ett år tillbaka arrangerat möten med föreläsningar och healing i Vikarby bystuga.

Under hälsomässan blir det också föreläsning och healing med Mustafa och Maud, men även meditativ musik och sång.

– Det blir många föreläsningar under mässan i Rättviksparken som pågår från lördag den 29 september till söndag den 30. Det blir en mässa med konst och musik, konstnär Jonny Svanberg målar live under de båda dagarna.

Syftet med mässan är, menar Kuyucu, att låta alla goda krafter flöda genom olika terapier och föreläsningar. En föreläsning handlar om möte med naturen. Birgitta Kårleman guidar gruppen och låter deltagarna uppleva naturen med alla sinnen.

– Marcus Rodriguez gör ett landskap av frekvenser från olika instrument. Det blir också coaching. Om vissa tankar spärrar oss kan vi hjälpa att öppna oss och ta till oss nya, positiva tankar och rådgivning och skapa en bättre framtid.

Mustafa Kuyucu påpekar också att barnen är välkomna. De har en egen hörna, vilket är självklart, anser han.

– Barnen är ju vår framtid.

Omkring 50 utställare och en mängd föreläsningar kommer att finnas med under helgen i Rättvikparken.

Lördagen avslutas med kosmologi, helande toner och en mycket "ljus kväll" tillsammans med just Mustafa Kuyucu och Maud Arnesson, som bland annat leder meditationen och mediet Sofia Savita Norgren.

– Vi är starka tillsammans och vi ger varandra stöd. Det är viktigt att visa varandra respekt och hjälpa varandra att må bättre. Det finns alternativa möjligheter och vi har den klassiska medicinen. Samarbete för kropp och själ ger harmoni och kärlek, säger Mustafa.