Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hallå, Emil Nilsén...

...som är informationsansvarig på Leksands IF och tidigare lett klackan på Norra stå.

Du får lämna Leksands IF?

– Ja, efter säsongen. Det är klart att jag ville vara kvar, men man kan se det på två sätt: Dels som leksing och dels som anställd. Som leksing tycker jag att det är bra. Klubben har tagit tag i situationen och det här är den enda vägen. Som anställ hade jag gärna varit med och hjälpt till inifrån i den här tuffa situationen istället för utifrån. Men det är bara att acceptera och göra det bästa av situationen.

Hur har känslan varit sedan det här snacket kom upp?

– Väntan är det som varit värst. Att inte veta vad som ska hända. Ovissheten är värre, än när man nu vet vad som väntar.

Vad ska du göra efter att anställningen är över?

– Först ska jag jobba stenhårt varje dag den tid jag har kvar och göra allt jag kan för att hjälpa föreningen, sedan får vi se. Det är fyra månader kvar av min anställning. Jag har fullt fokus på det.

Du var klackledare i många år, går du tillbaka till det?

– Nej, jag har ingenting där att tillföra. Det blir inte bra för Superstars eller mig. De genomgår ett generationsskifte och skulle jag komma tillbaka dit skulle det bara förstöra.