Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hallå där Jesper Eriksson...

... sportjournalist från Dalarna, som i dag återupptar sitt hockeybloggande från förra säsongen på dt.se.

Vad ska den handla om?

– Det blir en påkostad Hollywooduppföljare med mer av allt. Förstås Mora, Leksand och förhoppningsvis NHL. Och som vanligt kommer jag nog att få stå till svars för mitt usla tippande.

Varför bloggar du?

– Det var kul förra säsongen och jag tyckte att jag hade något bra på gång. Tyvärr fick jag lov att flytta till Stockholm då och hade inte den tid som krävs. Nu har jag den tiden.

Blir det några nyheter?

– Jag ska försöka komma med några nya inslag och låta andra röster komma till tals. Men det är något jag filar på fortfarande.


En blogg, vad är det egentligen?

– En form av dagbok som uppdateras ofta. Det är viktigt med uppdateringar och att hålla ett bra tempo i bloggen. Poängen är att skriva på mitt personliga sätt om hur jag ser på saker och ting.

Fick du något gensvar på ditt bloggande förra säsongen?

– Ja, emellanåt det var bra drag i kommentarsfältet. Det blev en konstruktiv debatt, vilket ibland inte är fallet i kommentarerna ute på nätet. Jag har också som princip att försöka svara på alla inlägg som kommer.

Här hittar du in till bloggen