Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gustav bjuder svärmor på en åktur på isen

– Fortare, fortare! Nej! Oj, oj, oj,oj,oj!
Karin Pehrs tjuter av skräckblandad förtjusning när svärsonen Gustav Theander Gransten bjuder henne på en biltur på tjärnen.
Nu har klippet fått över 11 600 visningar på Youtube.

Motorintresserad? Fler artiklar och tv-klipp finns på vår motorsajt!

Det var på nyårsafton som Gustav Theander Gransten, från Siljansnäs, tog med sig svärmor Karin Pehrs på en biltur ute på Salutjärn i Rättvik.

En kamera fångade allt i kupén.

– Jag tänkte att det kunde bli roligt efterson hon aldrig hade åkt med förut och det blev lyckat får man säga, säger Gustav Theander Gransten.

Se även: Daniel Bodins galna hopp från hoppbacken

I klippet, som han laddade upp på Youtube, syns hur svärmor tjuter av skratt när Gustav får bilen att sladda omkring på isen.

– Han sa att vi skulle åka jättesakta, men jäklar vad fort det gick. Jag bara gapade och skrek, det var skitkul. Jag har aldrig gjort något sånt förut, säger Karin Pehrs.

– Jag sa till Gustav att jag kanske borde bli kartläsare i Svenska rallyt. Det var så jäkla kul, fortsätter hon.

Se även: Ö-vikskillens vilda skoterfärd på älven

På torsdagsförmiddagen hade klippet passerat 11 600 visningar.

– Gud, är det så många? Jag såg förut att det var några tusen men över elva tusen?! Sådant genomslag hade jag inte förväntat mig, men det är ju roligt om man kan glädja andra, säger Karin Pehrs.

Kommer du att åka med Gustav igen?

– Ja, om Gustav frågar så åker jag gärna med igen. Och det skulle vara roligt att få köra själv!