Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gustafs Goif fick storstryk

Gustafs-damerna spelade med en man kort och med en utespelare i mål mot ett av seriens tuffaste lag. Resultatet blev också därefter; 13–0 till Sunnanå.

Annons

Gustafsdamerna spelade i motvind i princip hela matchen mot Sunnanå SK. Efter bara elva minuter blev Hannah Arnberg utvisad, vilket gjorde att de fick spela med en man kort. Dessutom hade målvakten som Gustafs skulle låna in från Sirius drabbats av ryggproblem. Trots att utespelaren som hoppade in i mål gjorde en stark insats, hindrade det inte de tuffa norrlänningarna från att få in 13 bollar.

– Det här var inte vad vi siktade på, men det blir problem när vi redan innan utvisningen har ett tunnt lag och ska möta ett lag som är på väg upp i Allsvenskan, säger tränare Tommy Öijar.

Totalt spelar tolv lag i Norrettan, varav de fyra sista spelar i division ett nästa år. Nästa match spelar Gustafs borta mot Sundsvalls DFF nästa lördag.

Sunnanå leder nu serien, medan Gustafs ligger sist.