Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Guif upp i topp

Annons

Med en klar seger över Skövde klev Guif upp i topp i elitserien i handboll. Segern i Eskilstuna skrevs till 35–27. Skövde hade svårt att få kontroll på Guifanfallen. Robin Andersson (sju), Daniel Pettersson (sex) och Mathias Tholin (fem) var främsta målskyttar bland de tio som kom med i Guifs målprotokoll. Markus Hagelin gjorde sju Skövde-mål.

Regerande mästarlaget Sävehof vann målfesten hemma mot Västerås Irsta med 41–29. Tobias Albrechtson gjorde nio mål för Sävehof, som klättrade till fjärde plats i den haltande tabellen.

Drott höll på att tappa bort en sjumålsledning mot Redbergslid, men vann till slut med 28–27 hemma i Halmstad. Segern var välbehövlig efter två inledande förluster. Philip Stenmalm och David Löfgren gjorde sex mål var för Drott. Det var dock Jesper Adolfsson som gjorde de två sista målen. (TT)