Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gruspremiär för Röjsel – "Självförtroendet är på topp"

Efter två deltävlingar toppar Faluföraren, Daniel Röjsel, sin klass i JSM.
Kommande helg siktar han på att utöka den ledningen när det är dags för gruspremiär.
– Det är klart att självförtroendet är på topp efter segern i förra deltävlingen i Östersund, säger Röjsel i ett pressmeddelande.

Annons

På fredag inleds South Swedish Rally, som avgörs på vägarna runt Karlskrona.

För talangfulle faluföraren, Daniel Röjsel, innebär tävlingen en möjlighet att utöka sin totalledning i sin klass i JSM, som han har efter två av sex deltävlingar.

– Målet är ju såklart i första hand att behålla ledningen men vi ska försöka att utöka poängavståndet så mycket det går. Och det är klart att självförtroendet är på topp efter segern i förra deltävlingen i Östersund för tre månader sedan, säger Röjsel i ett pressmeddelande.

Tillsammans med co-drivern, Nicklas Edvardsson, kommer mycket inför tävlingen handla om att testa nya däck på Röjsels Ford Fiesta.

– Vi körde ett test för en vecka sedan och provade Michelindäck på bilen för första gången på grus och justerade lite på stötdämparna. Allt känns mycket bra och körningarna vi ska göra unde rveckan kommer att bli pricken över i:et men jag tror ändå att det viktigaste ä att fokusera under reccen, säger Röjsel.

South Swedish Rally består av totalt tretton specialsträckor, som sträcker sig över tolv mil.