Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Grindslant när skidfederationen drar förbi

Varför inte utlysa en maskottävling för de fula rondellerna i Falun där första pris utgörs av fri parkering på Åhlénsparkeringen i två timmar. Själv kan jag bidra med en rund "hotellminiatyr" av rondellen på Kungsgårdsvägen, "Lilla ölburken".

Den kan också stå som symbol för denna idiotrondell där det snart sker en olycka. Grannens förslag är en rondell där de "Tre vise männen" har stoppat ner sina huvuden i en metallurna; allt symboliserande de huvudlösa beslut som fattas av fullmäktige i Falun och fortsätter att fattas.

Det är självklart att det inte finns pengar till rondellerna. Allt ska gå till grusgroparna på Lugnet. Gräset på Högskolerondellen är snart klippt för nu väntas besök av FIS och de "Tre vise männen" står med mössan i hand likt tavlan Grindslanten och konstaterar att det endast blev en femöring över att slåss om, när FISarna drog förbi.

Ölburken

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare