Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gratis surf på biblioteket

Signaturen "Läskunnig ungdom" skrev följande in en kommentar på nätet med anledning av artikeln "40-årskalas på biblioteket":

"På biblioteket i Borlänge får du hyra uppskattningsvis någon av de 5-10 datorerna i en kvart och trådlöst nätverk saknas. Är det värdigt Dalarnas näst folkrikaste kommun?"

Det är riktigt att vi har fem datorer som man inte kan boka, utan bara sätta sig vid, vid vilka man får sitta max femton minuter vid kö. Men du ska veta att vi också har sex datorer vid vilka du kan sitta mellan trettio minuter och tre timmar, och det är gratis att låna alla våra datorer.

Vi har också sedan ett antal år trådlöst nätverk, tillgängligt för alla och utan kod. Så du är hjärtligt välkommen in till oss, både för att använda datorer, låna böcker, fika eller få hjälp med informationssökning.

Kerstin Årre

Borlänge bibliotek

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare