Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gratis skidåkning för Sälens barn och unga

Även den här säsongen erbjuder Sälenfjällen gratis skipass till barn- och ungdomar i Malung-Sälens kommun.

Det var säsongen 2013/14 som Sälenfjällen för första gången erbjöd barn och ungdomar gratis skipass. Nu gör man det för fjärde året i rad – med målet att boende i kommunen i större utsträckning ska ta del av skidbackarna.

I ett pressmeddelande skriver Sälenfjällen att de gratis skipassen är "ett sätt att redan från tidig ålder kunna ge en inblick i besöksnäringens möjligheter".

Läs också: Flygplatsen i Sälenfjällen försenas

De senaste åren har över 500 personer per säsong tagit del av erbjudandet med gratis skipass, som gäller för barn och unga upp till 15 år som är folkbokförda i Malung-Sälens kommun.

– Att det är så många lokala barn och ungdomar i kommunen, som har tagit chansen till ett gratis Skipass de senaste åren på hemmaplan är helt fantastiskt, säger Charlotte Skott, vd för Destination Sälenfjällen, i ett pressmeddelande.

DT-APPEN: Håll dig uppdaterad – ladda hem DT-appen för IPhone och Androidnu

DD-APPEN: Alltid senaste nytt från dalademokraten.se i vår app för IPhone ochAndroid