Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Golvläggaren i högklackat för en dag: "Värkte i flera dagar"

Emil Andersson i Ludvika har tidigare gjort flera succér på internet med sina videos och nu har han lyckats igen. Den här gången har han gjort en film där han går till jobbet som golvläggare i högklackade skor.

Läs även: Emil från Ludvika roar miljoner med sina klipp

Vill du se mer? Kolla in Emils youtube-kanal.

Emil Andersson fick upp tanken om utmaningen efter att Julia Roberts gick utan sina höga klackar på filmfestivalen i Cannes. Roberts tysta protest skedde som svar på ett viralt inlägg på Facebook där en kvinna som tvingas arbeta med högklackat la ut en bild på sina blodiga fötter.

- Jag tycker det är väldigt fel att tvingas arbeta i högklackade skor om man inte vill det, Julia Roberts tog av sig sina skor och jag tar på mig högklackat, säger Emil som efter filmen fått mycket positiv kritik.

- Jag har fått mycket positiv kritik att det kommer från någon annan än en kvinna som tar upp ett sånt här problem. Det kanske kan vara svårt att få oss män att förstå hur det känns och då är det inte mer än rätt att jag provar på det, säger Emil.

Emils fötter värkte i ett par dagar efter att han spelat in filmen. Nu känner han sig lyckligt lottad som kan ta på sig sina vanliga arbetsskor som enligt Emil är betydligt bekvämare.