Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gamla Godingar bjuder på musikcafé

Musikgänget Gamla Godingar gör nu bejublade framträdanden runt om i Dalarna med musik och bilder från 1950 och 60-talen.

Annons

En del av programmet ägnas åt Dalarnas rock-kung "White Bear", Björn Nilsson från Borlänge. Det var 1958 på X-huset i Falun som Björn korades till Dalarnas rock-kung. På andra plats kom Lasse Hemström , Falun och trea blev Lennart "Rock-Lelle" Eriksson från Borlänge.

Musikgänget Gamla Godingar består av Berndt Karlsson, sång och gitarr, Gunilla Sjöö, keyboard, Kjell Åkerman, gitarr, Lars Pedersson, bas och Ulf Caresten trummor. Hela rockhistorien med Elvis, Tommy, Spotnicks, Ove Törnkvist, Sven-Ingvars, Cliff Richard, Shadows till Beatles bjuder dom på nu på söndag, 25/11, eftermiddag och på Kulturhuset Svanen i Borlänge i form av ett musikcafé som arrangeras av IOGT-NTO. (Insänt)