Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Galet mycket folk när Panetoz sjöng i Kupolen

Uppmaningen att dansa pausa gällde inte alla när Panetoz uppträdde på Kupolen på lördagen.
– Föräldrar får bara dansa, inte pausa, instruerade den populära gruppen.
Man kan inte beskriva showen på något annat sätt än att det var fullt ös från början till slut.

Det var galet mycket folk runt scenen på Kupolen när det på lördagen drog ihop sig till show med den populära gruppen Panetoz.

Runt 20 minuter efter utsatt tid fyllde gruppen scenen och festen kunde börja.

Showen inleddes med ett smakprov från hiten Dansa pausa, men sedan bjöds det på andra låtar. Då och då återkom Panetoz till Dansa pausa-temat genom att man började på den populära refrängen och lät publiken fortsätta.

– Nej, de är nog inte redo än, konstaterades det lite retsamt efter publikens högljudda gensvar.

När tonerna av Dansa pausa ljöd på allvar deltog publiken än mer i showen. Delar av publiken bjöd på en dansshow. Dansen var en flashmob som hade planerats i förväg.

– Jag har haft en idé om en flashmob och tyckte det kunde passa här. Vi har gjort dansen till den där låten på zumban hela våren. Vad jag vet så är det den första flashmoben i Dalarna, säger initiativtagaren och zumbainstruktören Sarah Erixon Unger.

Efter showen var det skiv- och t-shirtsignering som gällde för deltagarna i Panetoz.

– De är bra. Jag blir glad av musiken, säger Filip Granberg som ska se till att placera sin nysignerade singel på en speciell plats i sitt rum.

– De var grymma. Helt fantastiska, säger Kalle Granberg.

Fotnot: En flashmob är när en grupp människor plötsligt samlas på en offentlig plats och gör någonting oväntat en kort period och sedan skingras.