Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vill ha Justin Bieber till Dalarna

/
  • Felicia Päätalo och Maria Jonsson från Djurås vill att Justin Bieber ska komma och spela antingen Leksand, Falun eller Borlänge.

För Felicia Päätalo och Maria Jonsson kretsar väldigt mycket kring den 17-årige världsstjärnan Justin Bieber. Nu håller de båda på att samla in namn för att kunna få honom att spela någonstans i Dalarna till sommaren.
– Det är min största idol, jag har gillat honom ända sedan början, Felicia Päätalo.

Annons

Namninsamlingen som är adresserat till antingen Fredrik Reinfeldt eller kungen har i skrivande stund 15 påskrifter. Personer från Göteborg, Linköping och Stockholm ingår och tycker tvärtemot upphovsmakarna att konserten ska vara i deras respektive stad.

– Därför vill vi att det ska vara i Leksand eller Borlänge för att det är mer rättvist. Då är det mitt i Sverige och då har alla lika långt, säger Felicia Päätalo.

De båda går på Djuråsskolans högstadium. De ser sig som bebliebers, en ordlek med engelska ordet believer, som är mer hängivna än vanliga fans.

– Justin Bieber är min största inspiration. Han får mig att tänka på hur fattiga människor har det och vilja hjälpa dem, säger Felicia Päätalo.

Den 18 februari ska ett antal fans tåga, och sjunga samtidigt, till Globen vid Gullmarsplan i Stockholm för att dela ut mat till behövande människor och Felicia hoppas vara med.

Justin Bieber släppte sitt debutalbum My World år 2009 och året därefter skrev han självbiografin som på svenska heter Justin Bieber - Min historia. För den som också vill skriva på namnlistan så är det bara att söka på justin Bieber på sidan namninsamling.com.

Mer läsning

Annons